Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi: 'We moeten meteen schakelen, desnoods leggen we allemaal geld in'

Laatste update:

Afgelopen zondag was er voor Gavi een hoofdrol weggelegd in het competitieduel met Elche (3-2). Met een doelpunt in de eerste helft en een assist bij de winnende treffer van Nico González toonde Gavi wederom zijn klasse. Volgens Xavi is het bittere noodzaak om het toptalent, dat naar verluidt momenteel 100.000 euro per maand opstrijkt, een verbeterd contract te geven. "We moeten schakelen, meteen. Desnoods leggen we allemaal wat geld in. We kunnen dit type speler, net als Ansu, Pedri, Araújo en Abde, niet kwijtraken... Ik heb begrepen dat de club aan deze kwestie werkt." Volgens de berichtgeving van Cadena SER ligt er, bovenop een loonsverhoging, een zogeheten prima de renovación, een 'verlengpremie', van anderhalf tot twee miljoen euro klaar voor Gavi.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Verder werd Xavi tijdens het persmoment gevraagd om een verklaring voor het hoge aantal tegentreffers. In de laatste vier officiële duels kregen los Azulgrana maar liefst acht doelpunten tegen. Diverse journalisten in de zaal wekken de suggestie dat doelman Marc-André Ter Stegen voor een groot deel verantwoordelijk is voor de geïncasseerde goals, maar Xavi verdedigde zijn sluitpost. "Hij is buitengewoon. Individuele fouten zijn er soms, maar zijn voetenwerk is bijvoorbeeld fantastisch. Natuurlijk kan ook Marc-André zich op genoeg punten verbeteren, en dat weet hij. Maar voor ons is er geen discussie. Hij is op dit moment een van de beste keepers ter wereld."

De Catalaanse oefenmeester geeft zijn ploeg 'veel kans' op een zege tegen Sevilla, al herhaalde Xavi dat hij verbaasd was over het niveau van zijn selectie toen hij net arriveerde. "Ja, er zijn dingen die me hebben verrast, maar nu sta ik aan het roer. Ik denk dat we zaterdag al een beetje van Barça hebben gezien waar we van houden. Zelfs toen Elche scoorde speelden we een heel goede wedstrijd. We groeien, er is een goede dynamiek, maar het kost tijd en geduld. Bij winst op Sevilla hebben we een goede kans om door te stoten richting de plekken die aan het einde van dit seizoen recht geven op Champions League-voetbal."

-
Sevilla - Barcelona eindigt in een...

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties