Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi: 'Ze komen van Ajax, dan hebben ze al het DNA van Barça'

Laatste update:

"Ik ben weg van De Ligt en De Jong. Het zijn zeer goed voetballers voor Barcelona", zo verzekert Xavi, die voor Al-Sadd in Qatar speelt, vrijdag in gesprek met de Spaanse sportkrant Marca. "Ze verliezen de bal niet, komen goed op en ze komen van Ajax. Dan hebben ze al het DNA van Barcelona."

"Ajax is altijd een goede school voor Barcelona geweest. En ze zijn jong", benadrukte Xavi, die zich eerder al lovend over De Jong uitliet. Het contract van de middenvelder loopt medio 2022 ten einde, terwijl De Ligt tot de zomer van 2021 op de loonlijst staat. Ajax hanteert vraagprijzen van naar verluidt 70 à 75 miljoen euro voor het duo, dat ook aan Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester City wordt gelinkt.

Xavi denkt niet dat de authentieke speelstijl van Barcelona verdwenen is. "Barcelona wil altijd de bal. En hoog druk zetten. De essentie is nooit verloren gegaan, zelfs niet onder Gerardo Martino. Toen won Barcelona geen enkele prijs. Maar trainers kunnen wel hun eigen aanpassingen doorvoeren. Luis Enrique hield bijvoorbeeld van snelle omschakelingen, daar hadden we onder Josep Guardiola vrijwel nooit aan gewerkt. Het 4-4-2-systeem van Ernesto Valverde is praktischer en compacter na het druk zetten. Het zijn details binnen het systeem."

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
1
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties