Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Xhaka werkt zich opnieuw in de nesten en vertoeft avond op politiebureau'

Laatste update:

Xhaka was maandag op vliegveld Heathrow om zijn vriend Leonard Lekaj weg te brengen. Hij was echter te laat om in te checken en miste daardoor de vlucht die hem naar Duitsland had moeten brengen. Dat maakte Xhaka furieus en hij ging verhaal halen bij de balie van British Airways. Daar zou de speler van Arsenal een baliemedewerker hebben uitgemaakt voor fucking white bitch.

Daarop werd de politie erbij gehaald, die op Heathrow met getuigen spraken. Volgens de politie is de verdachte toen niet gearresteerd, maar vrijwillig meegegaan naar het politiebureau. Er wordt nu verder onderzoek gedaan naar de zaak, maar in de media wordt gesuggereerd dat Xhaka een aanklacht wegens racisme tegemoet kan zien. Het is niet de eerste keer dat de middenvelder dit seizoen in opspraak komt. Bij Arsenal pakte hij al twee rode kaarten, terwijl hij ook bij de nationale ploeg van Zwitserland onlangs van het veld werd gestuurd. Trainer Arsène Wenger heeft naar verluidt al met Xhaka gesproken over zijn misdragingen in het veld.

Denk jij dat Granit Xhaka zich nog kan herpakken bij Arsenal?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
8
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
28
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties