Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'

Laatste update:

Ronaldo kreeg meerdere kansen. "Maar de scherpte die hij altijd heeft gehad heeft hij op dit moment helemaal niet meer", vindt Van den Brom. In de achtste minuut werd Ronaldo kansrijk aangespeeld door Rafael Leão. "Maar de eerste aanname van Ronaldo, die het belangrijkst is in de zestienmeter, is niet goed." De bal schoot van de voet bij Ronaldo, waardoor de kans verkeken was.

Bernardo Silva probeerde Ronaldo even later door de lucht te bereiken. "Het is een fantastische voorzet, maar de timing van Ronaldo is niet goed. Hij zit ernaast." In de 31ste minuut dook Ronaldo dreigend op bij de eerste paal. "Hier was hij altijd goed in, dan kwam hij voor zijn man en knikte hij die bal binnen." Nu verloor Ronaldo het kopduel van verdediger Vanja Drkusic.

"Het is allemaal net niet en dat is doodzonde voor een speler van zijn status. Hij springt ook minder hoog dan vroeger. Hij komt nog steeds hoog, laten we dat vooropstellen, maar wel minder dan dat hij in het verleden gedaan heeft", stelt Van den Brom.

Al met al komt Ronaldo volgens Van den Brom momenteel net scherpte tekort op topniveau. "Dat is denk ik het gemis van de vele kansen."

Ronaldo probeerde in de eerste helft met een vrije trap dicht bij de zijlijn een werelddoelpunt te maken. "Dit is natuurlijk helemaal geen afstand om op doel te schieten, maar hij gaat er wel voor. Daarna zie je de frustratie bij hem, die is voor mij allesbepalend."

"Ik denk dat het moment daar is om daar een wissel te doen, zeker omdat je weet dat je fantastische andere spitsen op de bank hebt", aldus Van den Brom. Portugal beschikt bijvoorbeeld over João Félix, Gonçalo Ramos en Diogo Jota.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
6
Reservespeler maakt indruk op training Oranje: 'Mooiste goals kwamen van hem'
23
Basisspeler België maakt direct na EK-uitschakeling transfer naar Saudi-Arabië
12
Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
15
Teruggekeerde huurling hoopt bij Farioli op nieuwe kans: 'Wordt je niet gegeven'
10
'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen'
32

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties