Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Yilmaz schiet Galatasaray vlak voor tijd op fraaie wijze weer naast Fenerbahçe

Laatste update:

Galatasaray begon met twee voormalig Eredivisionisten in de basis: centrale verdediger Davinson Sánchez en Dries Mertens, die achter diepe spits Mauro Icardi speelde. Halil Dervisoglu begon op de bank en zou twintig minuten voor tijd invallen.

In de openingsfase van de wedstrijd werden beide teams enkele keren dreigend. Zo roken Kerem Aktürkoglu en Lazar Markovic aan de openingstreffer, maar in beide gevallen bracht de keeper van de tegenstander redding.

Na een klein half uur was het alsnog raak, en het was Gaziantep dat de score opende. Na een afgeslagen vrije trap gaf Salem M'Bakata de bal opnieuw voor, waarna Arda Kizildag binnen kon koppen: 0-1.

In het restant van het eerste bedrijf ging Galatasaray logischerwijs op zoek naar de gelijkmaker. Lucas Torreira (knappe redding Florin Nita) en Krem Demirbay (vrije trap op lat) waren dichtbij, maar de thuisploeg ging met een achterstand de rust in.

Ook na de rust was Galatasaray de gevaarlijkste ploeg, en het kreeg mogelijkheden via Mertens en invaller Wilfried Zaha. Na ruim een uur spelen leek Icardi alsnog de 1-1 te maken, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Twintig minuten voor tijd werd het alsnog 1-1: Zaha schoot hard in de korte hoek raak na terugleggen van Dervisoglu, die net in het veld stond. Vervolgens drukte Cim Bom door, en in de negentigste minuut werden de drie punten alsnog binnengesleept. Een schot van Icardi werd geblokt, waarna Baris Alper Tilmaz de bal prachtig uit de lucht nam: 2-1.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties