Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Yorbe Vertessen bloeit op en vertolkt hoofdrol tegen Union Berlin

Laatste update:

1. FC Union Berlin - Royale Union Saint-Gilloise 3-3
Na een klein halfuur spelen vond Union Saint-Gilloise de openingstreffer. Na een fraaie dribbel over links bezorgde Vertessen de bal bij Victor Boniface, die van buiten het zestienmetergebied zijn van richting veranderde schot in het doel zag vallen: 0-1. Na de gelijkmaker voor rust van Josip Juranovic zette Vertessen zijn ploeg na een uur spelen zelf op voorsprong. De PSV-huurling rondde op koelbloedige wijze af na een steekpass van Loïc Lapoussin. In de 68ste minuut miste Robin Knoche namens Union Berlin een strafschop, al kon hij uit de rebound alsnog de 2-2 aantekenen. Drie minuten later kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong. Bart Nieuwkoop verzorgde de assist op Boniface, die zijn tweede van de avond maakte. In de slotminuut gaven de Belgen voor de derde keer hun voorsprong uit handen: Sven Michel bepaalde de eindstand op 3-3. Danilo Doekhi en Sheraldo Becker kregen een basisplek bij Union Berlin.

AS Roma - Real Sociedad 2-0
Met Rick Karsdorp in de basis begon AS Roma voortvarend aan de kraker. De Nederlander veroverde de bal op de rechtsbackpositie en schakelde snel om. Via Paulo Dybala en Tammy Abraham belandde de bal bij Stephan El Shaarawy, die de fraaie counter van dichtbij afrondde: 1-0. Halverwege het eerste bedrijf was Takefusa Kubo dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet belandde op de linkerpaal. In het tweede bedrijf raakte ook Roma het aluminium: Andrea Belotti trof de rechterpaal na een voorzet vanaf links. Georginio Wijnaldum mocht het laatste halfuur meespelen. De eindstand werd in de 87ste minuut op het scorebord gezet door invaller Marash Kumballa, die scoorde op aangeven van Dybala: 2-0.

Bayer Leverkusen - Ferencváros 2-0
Jeremie Frimpong begon rechts op het middenveld bij Bayer Leverkusen, terwijl zowel Mitchell Bakker als Timothy Fosu-Mensah genoegen moest nemen met een reserverol. Aan de overzijde stond verdediger Mats Knoester als enige Nederlander op het veld. Die Werkself zaten al vroeg op rozen, want in de tiende minuut werd de score geopend door Kerem Demirbay. Hij was trefzeker na goed voorbereidend werk van Florian Wirtz. De eindstand werd vier minuten voor het einde van de reguliere speeltijd op het scorebord gezet door Edmond Tapsoba: 2-0. Adam Hlozek fungeerde als aangever.

Europa League
AS Roma
2 - 0
Real Sociedad

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
27
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties