Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Yorbe Vertessen geeft PSV een kleine trap na: 'Spelers Union meer een eenheid'

Laatste update:

Vertessen speelde tot nu toe vier keer mee in de Bundesliga. In zijn eerste wedstrijd, uit tegen RB Leipzig, stond hij direct in de basis. In het daaropvolgende duel met FSV Mainz 05 mocht hij als invaller een klein half uur meedoen. Tegen VfL Wolfsburg kwam hij vervolgens niet in actie. Tegen TSG Hoffenheim en FC Heidenheim speelde hij respectievelijk 24 en 9 minuten.

"In het begin was het geen probleem voor mij", vertelt Vertessen over zijn aantal speelminuten. "Maar nu pas ik me steeds meer aan. Nu is het tijd om meer minuten te maken en te beginnen. We zullen zien wat de trainer (Nenad Bjelica, red.) beslist. Ik wil het team gewoon helpen. Want op dit moment ben ik een beetje teleurgesteld dat ik niet zoveel speel."

"Het was moeilijk om me aan te passen", vertelt Vertessen over zijn eerste weken bij Union. "Ik ben iemand die daar misschien wat meer moeite mee heeft. Maar ik voel me goed ontvangen hier bij Union. Ik ben blij hier te zijn." Vertessen was tegen Hoffenheim overigens van grote waarde door de assist te leveren op het enige doelpunt van de wedstrijd, van Brenden Aaronson.

Vertessen is ondanks zijn rol als invaller te spreken over zijn nieuwe omgeving. "Bij Union zijn de spelers meer een eenheid. In Eindhoven waren er daarentegen meer kleine groepjes. Dat is het grootste verschil dat ik heb kunnen ontdekken de afgelopen weken. Veel dingen zijn nu anders."

Er was veel te doen rondom de transfer van Vertessen naar Duitsland. PSV ging in eerste instantie akkoord met een vertrek, op voorwaarde dat hij er bij een aantal wedstrijden voor het einde van de transferdeadline nog bij zou zijn. Vlak voordat Vertessen zijn transfer naar Berlijn af zou ronden, wilde PSV de stekker uit de deal halen vanwege een blessure bij Noa Lang.

Vertessen en diens zaakwaarnemer Wouter Janssens wilden van een terugkeer naar het Philips Stadion absoluut niet weten en hoopten dat PSV de benodigde laatste krabbel alsnog zou zetten. Dat gebeurde, waarna de Eindhovenaren doorschakelden naar Couhaib Driouech van Excelsior. Die transfer kwam echter niet van de grond, waardoor trainer Peter Bosz momenteel dun in zijn vleugelaanvallers zit.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
3
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
50
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties