Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Younes breekt met zaakwaarnemer na afketsen transfer naar Bundesliga'

Laatste update:

Jörg Schmadtke, directeur van de nieuwe club van Wout Weghorst, heeft namelijk aan het Duitse Sport1 laten weten dat zijn club niet langer in de markt is voor Younes. Die Wölfe waren concreet geïnteresseerd in de vijfvoudig international van die Mannschaft, maar hebben zich nu teruggetrokken omdat 'de obstakels die een transfer in de weg staan nog altijd niet zijn weggenomen'.

De Duitse tv-zender meldt daarnaast op basis van bronnen uit de omgeving van Younes dat de dribbelaar zo ontstemd is over het afketsen van een overgang naar Wolfsburg dat hij heeft gebroken met zijn zaakwaarnemer Sedat Duraki. Het lijkt er voorlopig dus op dat de vleugelspits zich gewoon bij Napoli zal moeten gaan melden.

Of hij meteen mee kan doen aan de voorbereiding is echter de vraag, aangezien Enrico Preziosi, voorzitter van het eerder eveneens geïnteresseerde Genoa, vorige week uitsprak dat Younes een achillespeesblessure heeft opgelopen en zeven tot acht maanden aan de kant zal staan. De nieuwe Napoli-trainer Carlo Ancelotti zou de aankoop in ieder geval een keer aan het werk willen zien voordat hij definitief een knoop doorhakt, terwijl voorzitter Aurelio De Laurentiis naar verluidt al een prijskaartje van twintig miljoen euro om Younes' nek heeft gehangen.

Had jij VfL Wolfsburg een goede club gevonden voor Amin Younes?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties