Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes geïrriteerd: 'Ben je serieus? Heb je de wedstrijd gezien?'

Laatste update:

Als Younes door NUsport wordt gevraagd hoe het kan dat Ajax matig speelde en toch zo ruim won, reageert hij verbaasd. "Ben je serieus? Heb je de wedstrijd gezien? Ja? Dan ben ik het niet met je eens", zegt de Duitse aanvaller, die wel van mening is dat de Klassieker rommelig was. "Daar heeft de scheidsrechter ook invloed op gehad. Hij hanteerde niet één lijn."

"We spelen hier in De Kuip, hebben geen supporters hier. Het is een moeilijke wedstrijd, dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien. Mijn eigen spel was niet heel best, maar ook niet heel slecht. Ik heb veel gelopen en gedaan voor het team. Hard gewerkt. Ik ben altijd de jongen die als eerst druk zet", vervolgt Younes, die onlangs zei dat hij afgelopen zomer meer rust had willen hebben. "Daarover praat ik niet meer. Daar heb ik een keer wat van gezegd en dan is het goed."

Vind jij Amin Younes een keer gepasseerd moet worden door Marcel Keizer?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties