Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes laat zich niet afleiden: 'Ik denk er niet aan dat hij meekijkt'

Laatste update:

"Ik doe dat wat ik altijd doe, wat mijn kracht is. Ik ga alles geven zoals in iedere wedstrijd. Ik denk er niet over na of de bondscoach van Duitsland of de Duitse media kijken. Ik geef alles voor mijn club", citeert Voetbal International de buitenspeler daags voor de thuiswedstrijd tegen Schalke. Een keuze tussen het elftal van Duitsland en dat van Libanon heeft Younes nog niet gemaakt. "Nee, dat gaat nog komen. Nu speel ik voor Ajax."

Aanvoerder Davy Klaassen vindt de Europa League van groot belang voor Ajax. Hij merkt in De Volkskrant op dat Nederlandse clubs het toernooi niet altijd prioriteit gaven. "Het is een van de redenen waarom Nederland zo is afgezakt in Europa. Voor dat toernooi mag je nooit je neus ophalen", vindt Klaassen. "We spelen het hele jaar om ons te kwalificeren voor Europees voetbal. Dan gaan we er tegen Schalke toch niet met de pet naar gooien, omdat we zo'n druk programma hebben?"

-
Zie je in Amin Younes een toekomstig Duits international?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
6
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties