Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes maakt eerste minuten sinds maart tijdens eenvoudige zege Napoli

Laatste update:

Ancelotti koos er, met het oog op de beslissende Champions League-kraker tegen Liverpool van dinsdagavond, voor om zijn opstelling flink door elkaar te husselen. Doelman Alex Meret, in de zomer overgenomen van Udinese, kon hierdoor zijn officiële debuut maken voor i Partenopei, terwijl Faouzi Ghoulam na een afwezigheid van 402 dagen terugkeerde van een zware knieblessure. De thuisploeg had ondanks de wisselingen weinig moeite om snel op voorsprong te komen: nadat Frosinone na zeven minuten een corner niet weggewerkt kreeg, kon Zielinski raakschieten.

Het duurde daarna tot vijf minuten voor de rust voordat het thuispubliek weer kon juichen, maar een heerlijke uithaal van Ounas van een meter of dertig kreeg dan toch de handen op elkaar. Milik zette zijn ploeg op slag van rust vervolgens zelfs nog bijna op 3-0. Na de onderbreking waren de kansen opnieuw voor Napoli, maar wisten Ghoulam, Lorenzo Insigne en Ounas in eerste instantie het net niet te vinden. Twintig minuten voor tijd was het via Milik, die een voorzet van Ghoulam, binnen kon koppen echter toch raak en had Napoli de drie punten definitief binnen.

Younes mocht als invaller voor de geblesseerde Ounas vervolgens het laatste ruime kwartier volmaken en maakte zo zijn eerste minuten sinds 4 maart van dit jaar, toen hij namens Ajax een halfuur meedeed tegen Vitesse. Met de vleugelspeler in de ploeg werd het in de slotfase zelfs nog 4-0 voor de thuisploeg toen Milik een voorzet van Ghoulam, die de bal kreeg na een actie van Younes op links, tot zijn tweede doelpunt van de middag kon promoveren. Rai Vloet bleef bij Frosinone overigens de hele wedstrijd op de bank zitten.

-
Denk jij dat Amin Younes dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij Napoli?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
26
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties