Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Younes ontplofte na horen van interesse van drie clubs uit de Bundesliga'

Laatste update:

Younes kreeg van trainer Maurizio Sarri te horen dat hij het eerste jaar moest gebruiken om te acclimatiseren in Napels. Daarmee zag de linksbuiten zijn WK-kansen met de nationale ploeg van Duitsland in rook opgaan. Younes baalde stevig en 'ontplofte nogmaals' toen hij hoorde dat Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Hamburger SV hem graag over hadden willen nemen van Ajax. Tevens hoorde de international pas na het zetten van zijn handtekening dat hij afstand moest nemen van zijn portretrechten. Younes hoopt nu dat een Bundesliga-club hem in de zomer alsnog aantrekt. Hij zou dan overgenomen moeten worden van Napoli, zonder dat hij ook maar een minuut voor die club gespeeld heeft.

Na het afketsen van de deal trok Younes een rookgordijn op en wijzigde hij volgens het dagblad zijn telefoonnummer. Behalve Younes is ook Ajax de grote verliezer in deze zaak. Door het afketsen van de winterse deal loopt de club vijf miljoen euro mis, terwijl eerder al dertien miljoen euro van Schalke werd geweigerd. In een reactie laat de zaakwaarnemer van Younes weten het verhaal te bevestigen, maar 'herkent hij zich alleen niet in de uitspraken van Younes tegenover de Ajax-medewerkers en -medespelers over de maffiosi'.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties