Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes overweegt vertrek: 'We onderzoeken aantal opties'

Laatste update:

"We overwegen om deze winter nog wat te doen en we onderzoeken op dit moment een aantal opties uit Duitsland en Italië", laat Sahr Senesie weten aan het Deutschen Presse-Agentur. Volgens de meest recente geruchten is het tegen degradatie strijdende VfB Stuttgart geïnteresseerd in de diensten van Younes, terwijl de aanvaller mogelijk ook door Napoli in een deal betrokken zou kunnen worden.

I Partenopei zijn namelijk zeer gecharmeerd van Rodrigo de Paul en zouden Udinese al dertig miljoen euro plus de mogelijkheid om Younes te huren hebben geboden. Zijn zaakwaarnemer geeft echter aan dat de dribbelaar niet ten koste van alles wenst te vertrekken bij Napoli: "Hij voelt zich in principe goed in Napels, al zou hij graag meer willen spelen. Trainer Carlo Ancelotti kan zich daar goed in vinden."

"Het moet natuurlijk ook allemaal precies in elkaar passen, anders blijft Amin bij Napoli om voor zijn kans te vechten", sluit Senesie af. De vorig jaar van Ajax overgenomen Younes kwam met een achillespeesblessure binnen bij Napoli en had daardoor maanden nodig om fit te worden. In december volgde zijn officiële debuut tegen Frosinone en eerder deze maand kwam hij in de Coppa Italia nog in actie tegen Sassuolo.

Denk jij dat Amin Younes beter kan vertrekken bij Napoli?

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties