Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes wekt onbegrip bij Ten Hag: 'Het gaat niet alleen om wat je zegt'

Laatste update:

"Je wilt graag onderdeel van het team uitmaken of niet. Ik denk dat dat het verhaal is", zei Ten Hag vrijdag in aanloop naar het duel met Sparta Rotterdam. "Hij toonde niet dat hij dat wilde. Wat de reden ook is, hij zegt dat hij alles voor Ajax wil geven. Dan moet je dat ook laten zien in zijn handelen. Of het iets met Napoli te maken heeft? Dat is een persoonlijke zaak."

Met een ruime voorsprong en nog een paar minuten op de klok vroeg Ten Hag afgelopen zondag Younes zich klaar te maken voor een invalbeurt. Daar had de aanvaller geen trek ini. Na afloop zei Ten Hag dat hij Younes wilde belonen door hem kort in te laten vallen. "Ik vind het vreemd als je onderdeel van het team wil uitmaken, zeker in de week waarin het draaide om mentaliteit en teamspirit. Hij heeft daar heel hard aan meegewerkt. Wat is dan mooier dan een overwinning op je tegenstander op het veld samen vieren en samen beleven?"

Maandag volgde een gesprek tussen Ten Hag en Younes. De Ajacied bood zijn excuses aan, maar dat was voor de trainer niet genoeg. "Het gaat niet alleen om wat je zegt, maar ook om je daden. Handelen. Iedere dag, iedere training, iedere wedstrijd." Vrijdag werd overigens bekend dat Younes niet is opgenomen in de selectie van de nationale ploeg van Duitsland.

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
15
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
10
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
31
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties