Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Younes wordt gewaarschuwd: 'Dan is de ellende niet te overzien'

Laatste update:

Mocht Younes volharden in zijn gelijk en aan de slag willen bij een andere club dan Napoli, dan zal hij volgens Jan Kabalt wel twee keer na moeten denken. "Als hij inderdaad een vijfjarig contract met Napoli is overeengekomen, dan is de ellende in dat geval niet te overzien", reageert de voetbaladvocaat in een interview met De Telegraaf.

"Sowieso loopt hij het risico op een schorsing en een schadevergoeding die hij aan Napoli moet betalen. Maar ook de eventuele andere club haalt zich dan problemen op de hals. Het is nu algemeen bekend dat Younes voor Napoli heeft getekend. Dat wetende zal de nieuwe club ook op sportieve sancties kunnen rekenen en mogelijk ook een schadevergoeding aan Napoli moeten betalen."

Volgens Kabalt is 'de Rijkaard-route' nog wel een mogelijkheid voor de 24-jarige Younes: "Ook bij Frank Rijkaard werd er (door Ajax, red.) een vergoeding betaald (aan PSV, red.) voor een speler die voor de 'verkopende club' nog niet eens bij de bond was geregistreerd, laat staan voor die club ook maar een minuut heeft getraind of gespeeld." Younes kwam dit seizoen dertien keer in actie in de Eredivisie en scoorde daarin één keer.

Meer nieuws

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
2
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
4
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
23
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
19
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
19
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties