Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Youri Mulder durft weddenschap aan en zet 50 euro in op 'het nieuwe Ajax'

Laatste update:

"Met die hele toestand van Neymar is er ook iets gebeurd in het team van Barcelona", beweert de oud-voetballer. "Ik denk dat ze de Champions League kunnen winnen, maar het was voor Lionel Messi mooi geweest als er nog een andere aas zou geweest zijn, iemand die ook de aandacht naar zich toetrekt. Ousmane Dembélé is dat net niet."

In the Zone | Sergino Dest: 'Hij heeft ons echt in de game gehouden'

Manchester City smacht al jaren naar de eindzege in de Champions League, weet ook de oud-international van Oranje. Mulder geeft aan dat de Engelse kampioen moet opletten dat het winnen van de Champions League geen obsessie moet worden. "Josep Guardiola is er niet in geslaagd bij Bayern München en nu dreigt het ook bij City niet te lukken."

Ajax maakte vorig seizoen furore in het miljardenbal door met goed spel de halve finales te halen. Wie wordt het Ajax van dit seizoen? "Leipzig zou dat kunnen worden. Dat is mijn dark horse. Ze hebben een hele goeie coach, Julian Nagelsmann. Ik heb 50 euro ingezet op het winnen van de Champions League met Leipzig. Je krijgt 50 keer de inzet. Dat ik dat geld niet zal terugzien? We spreken elkaar in juni."

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties