Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Youri Mulder hekelt keuze van Ajax: 'Zou ik als tegenstander niet accepteren'

Laatste update:

Die vlakken worden gebruikt om tijdens trainingen op positiespel en het gebruik van 'halfspaces' te trainen. Mulder vindt het maar niets en had gehoopt dat Ajax en Eupen op een ander veld hadden gespeeld. "We spelen hier op dit fantastische veld, aan de A2, waar het fijnstof op ons neerdaalt", zegt de analist sarcastisch tijdens de voorbeschouwing. "Die lijnen hier op dat veld vind ik ook een beetje onzin. Ik zou dat niet accepteren als tegenstander, maar dat waren misschien de voorwaarden op basis waarvan ze deze wedstrijd speelden. Dit is toch geen gezicht? Maak het dan even groen.

Ajax-trainer Alfred Schreuder kiest voor de wedstrijd tegen de Belgen voor een sterke opstelling. Met Owen Wijndal en Steven Bergwijn spelen de twee nieuwe aanwinsten meteen in de basis en ook de meeste teruggekeerde internationals hebben een basisplaats. Zo speelt Daley Blind links centraal achterin op de plek van de vertrekkende Lisandro Martínez, hebben Edson Álvarez en Davy Klaassen een plekje op het middenveld toebedeeld gekregen en is ook Steven Berghuis van de partij. Het doel wordt verdedigd door Jay Gorter, aangezien Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg allebei niet bij de selectie zitten. Mohamed Ihattaren is er ook niet bij.

De wedstrijd tegen het Belgische Eupen is het vierde oefenduel dat Ajax deze voorbereiding speelt. Eerder werd er al gewonnen van SV Meppen, leverde de wedstrijd tegen SC Paderborn een onverwachte nederlaag op en was Lokomotiva Zagreb een maatje te klein. Na de wedstrijd tegen Eupen staan er nog ontmoetingen met RB Salzburg en Eintracht Frankfurt op het programma. Op zaterdag 30 juli staat de strijd om de Johan Cruiijff Schaal tegen PSV op het programma.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
31
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties