Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Youri Mulder pleit voor verandering bij Oranje: 'Hij laat het wekelijks zien'

Laatste update:

Norwich City is momenteel met slechts twaalf punten uit negentien wedstrijden teleurstellende hekkensluiter in de Premier League, maar Mulder stelt zaterdagavond, voorafgaand aan het duel van the Canaries met Tottenham Hotspur, dat Krul 'het heel goed doet'. "Ik ken die reservekeeper, Ralf Fährmann, een beetje vanuit Duitsland en hij is een hele goede keeper. Krul staat boven hem in de pikorde en doet het beter."

"Het ligt niet aan hem dat Norwich onderaan staat", vervolgt de analist bij Ziggo Sport. "Het is niet zo dat zij iedere wedstrijd drie, vier, vijf tegengoals krijgen. Ze verliezen vaak net met 1-0. Dat ligt niet aan hem: het algehele team is net een tikje minder dan de rest. Maar ze spelen wel leuk voetbal. Altijd als ik een wedstrijd van ze zie, dan is het wel genieten geblazen."

Tijdens de laatste interlandperiode deed bondscoach Ronald Koeman bij Oranje een beroep op Jasper Cillessen, Jeroen Zoet en Marco Bizot. Laatstgenoemde werd naderhand opgeroepen vanwege een blessure van Kenneth Vermeer. Mulder acht Krul desondanks een serieuze kandidaat om in aanloop naar het EK van komende zomer de concurrentiestrijd aan te gaan met het viertal. "Ja, ik vind wel dat hij weer in aanmerking zou moeten komen voor een uitnodiging voor Oranje." Presentator Bas van Veenendaal merkt op dat Krul als voordeel heeft dat hij ook bekend staat als een heuse penaltykiller. "Cillessen kan tegenwoordig ook goed strafschoppen pakken", repliceert Mulder. "Maar het is wel een specialiteit van Krul. Ik vind het een goede keeper. Hij laat het wekelijks zien, dus hij is zeker weer een kandidaat voor Koeman. De strijd zal gaan tussen een aantal keepers en hij is een van die keepers", aldus de oud-spits.

Vind jij dat Tim Krul met Oranje naar het EK moet?

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
0
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties