Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Youri Tielemans verkast voor miljoenen naar Ligue 1

Laatste update:

Everton is achter de schermen druk bezig met het overhalen van Rachid Ghezzal. De bijna transfervrije aanvaller van Olympique Lyon kan ook bij AC Milan of AS Roma aan de slag. (Diverse Britse tabloids)

Youri Tielemans is vanaf komend seizoen in de Ligue 1 te bewonderen. AS Monaco en Anderlecht hebben een principe-overeenkomst over een transfer van de middenvelder naar het Prinsendom. (L'Equipe)

Arsenal is bereid om komende zomer bijna 25 miljoen euro neer te tellen voor Emil Forsberg. Het is onduidelijk of RB Leipzig een hogere vraagprijs voor de aanvallende middenvelder uit Zweden hanteert. (The Sun)

Espanyol en Athletic Club willen tot 4,5 miljoen euro voor Adrián gaan. De doelman was vier jaar lang de nummer één van West Ham United, maar moet nu Darren Randolph voor zich dulden. (The People)

Als Sead Kolasinac naar Arsenal gaat, zal de club luisteren naar aanbiedingen voor Kieran Gibbs én Nacho Monreal. Arsène Wenger ziet liever Cohen Bramall als stand-in van de Bosnisch international. (The Sun)

AS Monaco zou een goede club voor Youri Tielemans zijn

Meer nieuws

Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
5
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
12
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
32
Geld op bankrekening Vitesse raakt op; aanvraag faillissement dreigt
66
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties