Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Matija Sarkic, doelman van Millwall en Montenegro, plotseling overleden

Laatste update:

The Mirror meldt dat Sarkic in de nacht van vrijdag op zaterdag onwel is geworden in een appartement in Budva, waarna zijn vriendin de hulpdiensten inschakelde. Dat bleek echter te laat. De negenvoudig international genoot in Montenegro van zijn vakantie na een lang seizoen in het Championship.

Via de clubwebsite reageert het 'verwoeste' Millwall in shock. "Millwall is compleet aangeslagen te melden dat Sarkic op 26-jarige leeftijd is overleden. Iedereen bij de club stuurt liefde en condoleances aan Matija's familie en vrienden in deze immens verdrietige tijd. De club geeft op dit moment geen verder commentaar en vraagt om de privacy van Matija's familie te respecteren."

Millwall betaalde vorig jaar 1,4 miljoen euro aan Wolverhampton Wanderers om Sarkic naar The Den te halen. In zijn eerste seizoen namens the Lions kwam de sluitpost 33 keer in actie. Daarin hield Sarkic twaalf keer de nul. Sarkic lag nog voor meerdere jaren vast bij Millwall.

Sarkic, geboren in het Engelse Grimsby, keepte sinds 2019 zijn interlands voor het nationale elftal van Montenegro. Op 5 juni 2024 stond hij nog negentig minuten onder de lat tegen België, dat met 2-0 te sterk was. Sarkic zou uiteindelijk slechts negen interlands spelen.

Voetbalwereld reageert geschokt


Via Instagram laat Stefan Savic, landgenoot en verdediger van Atlético Madrid, direct van zich horen. "Rust zacht mijn broeder." Bosschenaar Justin Hubner, die met Sarkic samenspeelde bij Wolverhampton, laat van zich horen onder de foto van Millwall. Zian Flemming reageert via zijn Instagram Story.

"Ongelooflijk", schrijft de Amsterdamse sterspeler van Millwall, begeleid door emoticons van een roos en een hartje. Flemming speelde in het afgelopen seizoen wekelijks samen met Sarkic, van wie hij nu plotseling afscheid moet nemen.

Meer nieuws

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
5
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
22
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
32
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
28
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
48
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
44

Meer sportnieuws

Reacties