Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'

Laatste update:

Verbruggen bleef in de zestiende minuut op de doellijn staan bij een hoekschop van Polen, die van ongeveer vijf meter werd ingekopt door Adam Buksa. "De keeper werd helemaal opgehemeld...", verzucht Derksen.

"Dat is een aardige keeper op de lijn, maar bij Brighton is iedere voorzet, corner of vrije trap paniek, want hij blijft altijd op de doellijn staan. Bij Brighton heb je nog verdedigers die bijna alle kopduels winnen, maar als hier de tegenstander een bal op het achterhoofd krijgt vanaf de vijfmeterlijn, dan ben je op de lijn geklopt, die ballen zijn niet meer te houden."

Derksen ziet het voor Nederland somber in met Verbruggen in het doel. "Die man is totaal onvoldoende voor zijn goal en met hoge voorzetten. Dat wordt als je dadelijk tegen bijvoorbeeld Britse teams komt een probleem."

Derksen vindt dat Verbruggen had moeten uitkomen om de corner weg te halen. "Die bal moet hij hebben, natuurlijk. Het is twee passen hè." René van der Gijp is het daar totaal mee oneens. "Daar kon-ie niet bij. Die gozer kopt hem ook goed in hoor Johan. Van Dijk zat erachter en Dumfries zat ervoor. Nee, daar kan de keeper niet bij", zegt Van der Gijp als het moment nogmaals wordt getoond.

Ook Dick Advocaat, die te gast is in de talkshow, sluit zich aan bij Van der Gijp. "Bij deze bal kan-ie niet komen."

Derksen blijft bij zijn standpunt. "Die keepers willen allemaal meevoetballen, waar ik al heel nerveus van word, maar het zijn allemaal Pim Doesburgjes geworden: ze blijven allemaal op de lijn staan, ze zijn te schijterig om eruit te komen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Is Bart Verbruggen schuldig aan het doelpunt van Polen?

Meer nieuws

Theo Janssen legt uit waarom Joey Veerman in het Nederlands elftal faalt
7
Nederlandse analytici wijzen massaal andere zondebok dan Joey Veerman aan
60
Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
80
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
151
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
3
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties