Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Bedrijvig FC Twente ziet gewenste vleugelspeler op het EK rondlopen'

Laatste update:

Csoboth begeeft zich momenteel in Duitsland, waar hij met Hongarije deelneemt aan het EK. Tegen het gastland maakte de buitenspeler voor het eerst in zijn loopbaan minuten op een eindtoernooi. Csoboth deed slechts drie minuten mee en moet zondag tegen Schotland opnieuw genoegen nemen met een plek op de bank.

Na eerdere interesse wil Twente deze zomer doorpakken voor Csoboth. De Hongaar ligt nog tot medio 2027 vast bij Újpest, waardoor de Tukkers met een transfersom over de brug moeten komen.

Transfermarkt schat de marktwaarde van Csoboth op zo'n 1 miljoen euro, al is er mogelijk een hoger bedrag nodig om Újpest te overtuigen. Het Spaanse Celta de Vigo is namelijk eveneens in de markt voor Csoboth.

Csoboth werd als tiener gescout door Benfica, maar kwam bij de Portugese topclub niet verder dan het beloftenelftal. In 2021 keerde de rechtspoot terug naar Hongarije. Via Szeged en Fehérvár belandde hij in 2022 bij Újpest.

Inmiddels staat de teller op 64 officiële wedstrijden namens Újpest. Daarin was Csoboth goed voor 13 doelpunten en 13 assists. De buitenspeler moet trainer Joseph Oosting voorzien van meer opties op de flanken.

FC Twente is al behoorlijk actief op de transfermarkt. Alec van Hoorenbeeck werd voor 600.000 euro definitief overgenomen van KV Mechelen, terwijl Bas Kuipers en Sayfallah Ltaief overkwamen van respectievelijk Go Ahead Eagles en FC Basel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
14
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
1
Wim Kieft: 'Voor de rest van het EK zijn Oranje en Ronald Koeman hem kwijt'
32
Van Bronckhorst berooft Van Persie van belangrijke spil bij sc Heerenveen
6
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: VS dreigt te stranden
8
Darwin Núñez zet fenomenale reeks voort bij zege oppermachtig Uruguay
7

Meer sportnieuws

Reacties