Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yvon Mvogo verkozen boven kersverse aanwinst van Borussia Dortmund

Laatste update:

Ricardo Rodríguez, die vorig jaar korte tijd op huurbasis voor PSV speelde, is een van de blikvangers van Zwitserland. Verder kiest Petkovic voornamelijk voor veel vertrouwde namen die op het EK 2016 in de achtste finale strandden tegen Polen na het nemen van strafschoppen. De verwachting is dat Granit Xhaka als aanvoerder aan het EK begint, ondanks een moeizaam seizoen bij Arsenal. Xherdan Shaqiri van Liverpool is nog altijd een van de blikvangers van het Zwitserse elftal. Petkovic heeft verder dus ook gekozen voor Rodríguez en ook voor de door verschillende Engelse clubs begeerde Denis Zakaria. Breel Embolo, zijn ploeggenoot bij Borussia Mönchengladbach, en Haris Seferovic beginnen normaal gesproken in de voorhoede bij Zwitserland, dat doorgaans in een 3-4-1-2-systeem speelt.

Een dag na de openingswedstrijd, op 12 juni, is voor Zwitserland de start van het EK tegen Wales in het Olympisch stadion van Baku. Een pittige test volgt op 16 juni als Italië de tegenstander is in het Stadio Olimpico in Rome. De groepsfase komt voor de Zwitserse formatie ten einde op 20 juni, als Turkije de opponent is in Baku. Op EURO 2008, mede door Zwitserland georganiseerd, verloor men in de poulefase nog met 1-2 van Turkije.

De selectie van Zwitserland:

Doel: Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach), Jonas Omlin (Montpellier), Yvon Mvogo (PSV)

Verdediging: Ricardo Rodríguez (Torino), Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach), Manuel Akanji (Borussia Dortmund), Eray Cömert, Silvan Widmer (beiden FC Basel), Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg), Fabian Schär (Newcastle United), Loris Benito (Girondins Bordeaux), Jordan Lotomba (OGC Nice), Becir Omeragic (FC Zürich)

Middenveld: Granit Xhaka (Arsenal), Remo Freuler (Atalanta), Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach), Djibril Sow, Steven Zuber (beiden Eintracht Frankfurt), Christian Fassnacht (Young Boys), Edimilson Fernandes (FSV Mainz 05)

Aanval: Ruben Vargas (FC Augsburg), Xherdan Shaqiri (Liverpool), Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg), Haris Seferovic (Benfica), Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach), Mario Gavranovic (Dinamo Zagreb).

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
48
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties