Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zó weinig mensen kijken tegenwoordig nog naar Veronica Offside

Laatste update:

De voetbaltalkshow van Veronica werd vanwege de slechte kijkcijfers maandag pas om half elf uitgezonden, direct na Vandaag Inside (SBS 6). Hoewel Genee in het spraakmakende programma met Johan Derksen en René van der Gijp nog promotie maakte voor zijn voetbaltalkshow, bleek dat geen positieve invloed te hebben op de kijkcijfers.

Aangezien Veronica Offside maandag al voor Vandaag Inside opgenomen werd, onthulde Genee dat hij tijdens de opnames een flinke discussie had gehad met tafelgast Clarence Seedorf, die niet zat te wachten op vragen over zijn verleden. Dat 'lokkertje' zorgde echter niet voor hogere kijkcijfers. Sterker nog: de voetbaltalkshow werd op het nieuwe tijdstip nog slechter bekeken.

Nijkamp spreekt over een nieuwe ontwikkeling in de televisieloopbaan van Genee. "De kijkcijfers zijn natuurlijk wel heel erg schrikken voor Wilfred Genee, die eigenlijk alleen maar miljoenencijfers gewend is met Vandaag Inside."

De gevatte presentator ziet de kijkcijfers van zijn Veronica Offside opnieuw dalen. "Die kijkcijfers zaten vaak net boven de 200.000, maar de afgelopen weken zelfs daaronder. Vorige week nog maar 165.000", weet Nijkamp.

Volgens de vrouwelijke programmadirecteur had Veronica een duidelijk plan opgesteld. "Veronica dacht: we zetten een serie neer om half negen en dan gaan we om half elf live, want dan kan Wilfred ook nog reclame maken op het einde van Vandaag Inside. Dat deed hij ook, maar heeft dat nou geholpen? Nee, het had nog maar 123.000 kijkers en dat is natuurlijk echt een laagterecord", aldus Nijkamp.

Nijkamp denkt dat Genee zich grote zorgen maakt. "Lager dan dit scoorde het programma niet. Het komt bijna in de buurt van het programma dat RTL 7 destijds tegelijk met Veronica Offside lanceerde. Dat VTBL, dat echt maar vier weken heeft gelopen ofzo... Het gaat dus helemaal niet goed." Genee zelf heeft vooralsnog niet gereageerd op de dalende kijkcijfers van zijn voetbaltalkshow.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties