Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer bevestigt: Bayern München neemt contact op met Steven Bergwijn

Laatste update:

Dinsdag bracht ESPN het nieuws dat de 26-jarige Bergwijn een alternatief is voor Kingsley Coman en Serge Gnabry, die met blessures kampen. Tegenover Verweij reageert Van Kooperen op de vraag of Bayern München daadwerkelijk contact heeft opgenomen. "Dat kan ik niet ontkennen."

Meer: Ajacieden zien af van vakantie: ‘Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf’

"Hoewel Van Kooperen verder niets over het onderhoud wil zeggen, is duidelijk dat Bergwijn voor de Duitse topclub als back-up geldt", aldus Verweij. Coman raakte onlangs zwaar geblesseerd bij de Duitse recordkampioen, die zodoende op zoek is naar een extra buitenspeler.

Komende zomer komt de 22-jarige Bryan Zaragoza van Granada over naar München, maar voor een vervroegde transfer verlangt zijn club een extra vergoeding. Der Rekordmeister is echter niet van plan om veel meer dan de afgesproken 15 miljoen euro over te maken naar Granada en ziet in Zaragoza sowieso meer een versterking voor de toekomst.

Daardoor ligt Bergwijn nu als 'ervaren optie' op tafel in de Allianz Arena. Verweij verwacht echter niet dat een transfer aanstaande is. "Los van de vraag of Bergwijn Ajax zo kort voor het verstrijken van de transferdeadline wil verlaten, is het onaannemelijk dat de Amsterdammers instemmen met het vertrek van hun aanvoerder."

Ajax en Bayern München hebben tot op heden nog geen contact gehad over Bergwijn. Eerder werd al bekend dat de Amsterdammers bij een vertrek van de vleugelspits minstens de aankoopsom terug willen.

Bergwijn kwam in de zomer van 2022 voor een recordbedrag van 31,25 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde inmiddels gedaald naar 20 miljoen euro.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
19
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
36
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties