Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Driouech blikt terug op rampavond: 'Excelsior werkte mee, mits...'

Laatste update:

De naam 'Driouech' was waarschijnlijk de meest voorkomende in de sportmedia op Deadline Day. De Excelsior-aanvaller schermde met interesse van Feyenoord en PSV en leek vlak voor het verstrijken van de deadline naar laatstgenoemde club over te stappen.

Clubfotografen waren al op De Herdgang toen Driouech en zijn zaakwaarnemer een telefoontje kregen. "De laatste optie voor een waardig opvolger was van tafel, dus kregen we geen toestemming om door te gaan", blikt El Ghouche terug op het moment.

Excelsior liep daarmee een bedrag van ruim vier miljoen euro mis: een recordtransfer voor de Kralingers. Toch had het waarborgen van de kwaliteit in de selectie de hoogste prioriteit.

"Excelsior heeft vanaf het begin aangegeven dat ze bereid waren om mee te werken, mits zij een waardig vervanger konden vinden", zegt El Ghouche. "Dat leek een aantal keer te gaan lukken, maar uiteindelijk is het niet gelukt."

"Het is natuurlijk teleurstellend als het niet doorgaat, met name voor Couhaib, die een hele mooie stap kon maken. En voor PSV, die hem er graag bij wilde hebben, maar goed, het mocht niet zo zijn."

Feyenoord en de cryptische Story


Ook Feyenoord was nadrukkelijk in de markt voor Driouech. De landskampioen kon zelfs een vervanger als wisselgeld inzetten, in de persoon van Leo Sauer.

Uiteindelijk klapte die deal om onbekende redenen. "Dat is iets tussen de clubs, daar hebben wij geen rol in gespeeld."

De Instagram-story van de zaakwaarnemer van Couhaib Driouech.

Hoewel El Ghouche niet wil verklappen welke club Driouechs voorkeur genoot, wil hij wel ophelderen waarom hij zijn cryptische Instagram Story over Feyenoord - PSV postte (zie bovenstaande afbeelding).

"We waren toevallig naar die wedstrijd, Couhaib en ik, en ik had het kaartje nog in mijn zak. Het nieuws ging daarna alle kanten op en iedereen had het over Feyenoord en PSV. Het leek me dus wel oké om op die manier kenbaar te maken dat beide partijen een optie zouden kunnen zijn. Sommige waarderen het en sommigen misschien wat minder."

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
7
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
139

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties