Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Dávid Hancko: 'Van alle geïnteresseerde clubs staan zij op één'

Laatste update:

Na een uitstekend seizoen lijkt het er steeds meer op dat Hancko zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Hij werd in de voorbije weken al gelinkt aan meerdere topclubs, waaronder Liverpool en Atlético.

"Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Dávid Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats", onthult Jašurek nu tegenover RTVS. "De andere aanbiedingen zijn alleen op gespreksniveau. Op dit moment speelt er niets anders, en David kijkt uit naar de mogelijkheid om onder Diego Simeone te spelen."

Hancko heeft volgens Transfermarkt een waarde van 35 miljoen euro, terwijl Feyenoord zo'n 40 miljoen voor de Slowaakse mandekker zou hopen te ontvangen.

Toch is het bod dat Atlético heeft uitgebracht een stuk lager: 20 miljoen euro. "Hij heeft geen gelimiteerde afkoopsom, dat maakt het een stuk makkelijker. Maar een bedrag van veertig tot vijftig miljoen euro is te veel", aldus Jašurek.

Hancko is momenteel met Slowakije actief op het EK in Duitsland. De eerste wedstrijd werd nog knap met 0-1 gewonnen van België, maar van Oekraïne werd vrijdag met 1-2 verloren.

In die wedstrijd viel Hancko bovendien uit met een liesblessure. Volgens Slowaakse media valt die kwetsuur echter mee, waardoor er nog hoop is dat hij mee kan doen aan de laatste groepswedstrijd, woensdag tegen Roemenië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
43
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Programma, uitslagen en standen van het EK: zes kwartfinalisten bekend
10
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
190
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties