Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer goalgetter onthult: 'Barcelona heeft contact opgenomen'

Laatste update:

"Iemand die namens Barcelona handelt, heeft ons aan het eind van vorig seizoen benaderd", onthult Tiago Goncalves op Globo Esporte. "We waren daar natuurlijk zeer blij mee, want het is een teken dat Jonas een spectaculair seizoen achter de rug heeft."

Daarin heeft de belangenbehartiger gelijk: de 32-jarige Braziliaan was in 34 competitieduels 32 keer trefzeker voor Benfica, dat zich tot kampioen van Portugal kroonde. Goncalves durft echter niet te zeggen of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt. "Sinds die keer is er geen contact geweest", geeft hij aan.

"Jonas is bovendien uitstekend op zijn plek bij Benfica. Alleen als de club en de speler écht willen, zal er iets gebeuren." Het contract van Jonas in Lissabon loopt nog twee jaar door. De Portugese grootmacht lijfde de elfvoudig international van Brazilië twee jaar terug transfervrij in, nadat Valencia hem had laten gaan.

Zou Jonas een goede back-up zijn voor MSN?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties