Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer irriteert Advocaat met tweets na goals van 'Venomenema'

Laatste update:

De zaakwaarnemer van Venema, Louis Laros, liet tijdens de wedstrijd weten het onbegrijpelijk te vinden dat zijn cliënt weinig kansen krijgt van Advocaat. "Hij doet het gewoon weer binnen zes minuten", twitterde hij na de eerste treffer. "Onbegrijpelijk dat hij zo weinig kansen krijgt. Wat een fenomeen." Na het tweede doelpunt volgde een veelzeggende 'Tsja...'. Venema, die inmiddels al de bijnaam Venomena heeft, wacht nog op zijn eerste basisplaats bij Utrecht en Advocaat laat zich niet opjagen door Laros.

"Meneer Laros moet zich hier niet mee bemoeien en gewoon hopen dat het heel goed gaat met Venema", stelt de trainer in gesprek met RTV Utrecht. "Volgens mij gaat het bij meneer Laros alleen maar om het geld, want daar ken ik hem ook van. Laat hij zich nou niet bemoeien met dit soort dingen en hopen dat het heel goed gaat met Venema, dat is goed voor FC Utrecht, voor Nick en dus waarschijnlijk ook voor hem."

Advocaat zegt tegen de NOS zijn eigen gang te gaan. "Ik gebruik mijn ogen en kijk naar wat ik zie in de wedstrijden. We kennen de kwaliteiten van Nick, dus dat is het probleem niet", verzekert de trainer, die onlangs aangaf graag nog een nieuwe spits te willen hebben. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren wees erop dat Utrecht al beschikt over Venema. "Hij heeft gelijk als hij dat zegt, want hij wil de portemonnee niet trekken", lacht Advocaat. "Als Nick dit iedere wedstrijd doet hebben wij geen nieuwe spits nodig. Zo is het ook, natuurlijk."

-
Verdient Nick Venema een basisplek bij FC Utrecht?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
45

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties