Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Joey Veerman speculeert over mogelijke transfersom

Laatste update:

Feyenoord aasde in de zomer ook op Veerman, evenals AZ. Tot een transfer kwam het niet. Van Kooperen bestrijdt het gerucht dat Heerenveen destijds een bedrag van tien miljoen euro verlangde. "Heerenveen heeft dat bedrag nooit genoemd", verzekert hij. Toch wilde Heerenveen uiteindelijk niet meewerken aan een transfer, omdat de geïnteresseerde clubs zich 'vrij laat' meldden in Friesland. "Heerenveen heeft nu gezegd: als we het op tijd weten, dus niet op 20 januari of zoiets, dan willen we meedenken."

Feyenoord gaat voor komst Joey Veerman en brengt eerste bod uit

Feyenoord heeft al een eerste bod uitgebracht op Joey Veerman.Lees artikel

De vraag blijft voor welk bedrag Veerman zou kunnen vertrekken. "Wat is een redelijke waarde voor hem is in Nederland? Ik denk rond de zes miljoen en doorverkoop", denkt de zaakwaarnemer hardop. "Als ze acht miljoen gaan vragen aan Feyenoord wordt het moeilijk. Net als voor AZ, dat eveneens vergaande belangstelling had. Dat weet Heerenveen ook, omdat ze de bedragen niet kregen. Daarom is hij afgelopen zomer niet weggegaan. Maar nu moet hij weg en dat weten ze ook. Daarom willen Heerenveen meewerken aan een transfer. Maar voor hoeveel?"

Hoe hoger de vaste transfersom uitvalt, hoe lager het doorverkoopercentage wordt, weet Van Kooperen. Omgekeerd geldt hetzelfde. "AZ zat afgelopen zomer rond de vijf miljoen en twintig procent doorverkoop. Dat heeft Heerenveen niet gedaan, omdat ze niemand konden halen. Dat argument gaat niet meer op: nu weten ze het op tijd", aldus de belangenbehartiger, die beaamt dat Veerman graag een stap hogerop zet. "Ik denk dat Feyenoord heel goed bij hem past." Veerman speelde woensdagavond nog met Heerenveen tegen Feyenoord (0-3 nederlaag). De Rotterdammers hebben al een bod uitgebracht, maar de hoogte daarvan is onbekend.

-
Moet Feyenoord bereid zijn zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage te bieden voor Joey Veerman?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties