Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Kudus stuurt aan op Ajax-vertrek: 'Is heel veel belangstelling'

Laatste update:

Kudus ligt nog tot medio 2025 vast in Amsterdam. The Athletic schreef daarnaast dat hij het aanbod om zijn verbintenis met één jaar te verlengen vorige maand naast zich heeft neergelegd en de clubleiding van Ajax heeft laten weten dat hij tijdens de zomerse transferwindow wil vertrekken. Zijn zaakwaarnemer Mendelewitsch bevestigt tegenover De Telegraaf dat Kudus een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich heeft neergelegd. "Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment."

De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller zou kunnen rekenen op interesse van Engelse topclubs als Arsenal, Manchester United en Newcastle United. Op namen wenst Mendelewitsch echter niet in te gaan. Ook over de transfersom die Ajax verlangt - naar verluidt 45 miljoen euro - wil ze niets kwijt. "Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus."

Afgelopen zomer blokkeerde Ajax nog een transfer van Kudus naar Everton. Dat zorgde voor teleurstelling bij de creatieveling. Kudus speelt sinds 2020 voor Ajax, dat de Ghanees voor negen miljoen euro overnam van FC Nordsjaelland. Sindsdien werd de 21-voudig international tweemaal landskampioen met de Amsterdamse club. Dit seizoen staat de teller op 18 goals en 6 assists in 41 officiële duels.

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties