Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zaakwaarnemer Londense sensatie wekt woede met financieel voorstel'

Laatste update:

West Ham wil Payet al na acht maanden een nieuw contractvoorstel toeschuiven, maar het verschil tussen vraag en aanbod is aanzienlijk. Het management van de Fransman zou de directie van West Ham flink hebben laten schrikken: voor minder dan 160.000 euro per week tekent Payet geen nieuwe overeenkomst, zo zou men hebben verzekerd. Ter vergelijking: Payet strijkt nu 85.000 euro per week op, exclusief 13.000 euro voor elke basisplaats.

Het bestuur van West Ham is geenzins van plan om aan de financiële eisen van het management van Payet te voldoen, al hoopt Slaven Bilic dat beide partijen tot een vergelijk zullen komen. "De club ontwikkelt zich, zeker met het nieuwe stadion, de inkomsten en alles", licht de manager toe. "Maar het belangrijkste is dat de beste spelers behouden blijven en Dimitri is onze beste speler. Ik heb er geen probleem mee om dat te zeggen. En natuurlijk wil ik dat hij gelukkig is bij deze club en langer aan deze club verbonden blijft. Iedereen wil dat."

Bilic weet dat Payet mogelijk in de zomermaanden interesse van tal van clubs zal genieten en mogelijk al na een seizoen vertrekt. "Die mogelijkheid bestaat altijd", erkent de oefenmeester uit Kroatië. "Tegenwoordig is zelfs een contract niet voldoende om clubs te beschermen tegen het vertrek van een voetballer naar een andere club. Dat zorgt soms ervoor dat een speler ongerust wordt, soms leidt het tot een nieuw contract en soms gaat de club over tot verkoop."

Denk jij dat Dimitri Payet maar een seizoen voor West Ham United zal spelen?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties