Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Mendes reageert op de geruchten rondom Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Afgelopen week ging het geluid nog rond dat een terugkeer van Ronaldo bij Sporting steeds realistischer leek te worden. Cuatro meldde dat de sterspeler bereid is om heel fors in te leveren om het slot van zijn carrière bij zijn jeugdliefde door te brengen. De geruchten over een terugkeer bij Sporting werden nog extra aangewakkerd door uitspraken van moeder Dolores Aveiro, die op het kampioensfeest van de club verscheen.

Sporting kroonde zich deze week voor het eerst sinds 2002 tot kampioen van Portugal. De moeder van Ronaldo verscheen voor de camera van Tvi24. "Ik ga naar Italië om met hem te praten. Volgend jaar zal hij in het Alvalade (het stadion van Sporting, red.) spelen, ik zal hem overtuigen", beloofde Aveiro. Het wakkerde de geruchten over een terugkeer van Ronaldo naar Portugal verder aan.

Cuatro berichtte zelfs dat er al onderhandeld zou worden tussen Ronaldo en Sporting, dat hem een aanbod heeft gedaan. Ronaldo strijkt momenteel dertig miljoen euro per jaar op bij Juventus, maar zou bereid zijn om fors in te leveren om terug te keren naar Lissabon. Er werd benadrukt dat geld van secundair belang is in de laatste jaren van zijn loopbaan. Ronaldo heeft bovendien recentelijk een luxe penthouse gekocht in Lissabon, ter waarde van een slordige zeven miljoen euro.

Het huwelijk tussen Ronaldo en Juventus staat in ieder geval op springen, ondanks dat zijn contract nog doorloopt tot medio 2022. La Vecchia Signora dreigt een Champions League-ticket mis te lopen, wat de financiële gevolgen van de coronacrisis nog eens versterkt. Ronaldo drukt met zijn salaris zwaar op de begroting, waardoor er in Italië eerder al werd gespeculeerd over het vertrek van Ronaldo. Een deel van de kritiek voor het matige seizoen richt zich op Ronaldo en de 173-voudig Portugees international zou mede daardoor Italië na drie jaar willen verlaten.

Sporting gaat volgend seizoen in ieder geval wél in de Champions League spelen, wat Ronaldo een extra motivatie zou geven om terug te keren. De club uit Lissabon haalde Ronaldo in 1997 weg uit de jeugdopleiding van Nacional, waarna zes jaar later met 31 optredens in de hoofdmacht achter zijn naam naar Manchester United vertrok.

Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren bij Sporting Portugal?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
4
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties