Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Touré gaat helemaal los: 'Dat was mijn opa ook gelukt'

Laatste update:

Dinsdag haalde Seluk al keihard uit naar Guardiola en in de Daily Mirror doet hij er nog een schepje bovenop. De zaakwaarnemer stelt dat Guardiola helemaal niet zo goed is als dat wordt gezegd en geschreven. "Hij was succesvol bij Barcelona en Bayern München, maar kijk eens goed naar die successen", zegt Seluk. "Het team dat hij overnam bij Barcelona was gebouwd door zijn voorganger Frank Rijkaard en hij had geluk dat hij Lionel Messi had. Het was Messi die Barcelona maakte, niet Pep."

"Luis Enrique bewijst nu wel dat het succes van Barcelona niets te maken had met Guardiola", vervolgt Seluk. "En in München was er hetzelfde verhaal. Bayern won de treble voordat Guardiola het overnam, ze hadden al een geweldig team en een geweldige organisatie. Het was gewoon onmogelijk voor hem om te falen. Mijn opa zou ook wel kampioen zijn geworden met dat team. Carlo Ancelotti zal Bayern aan de top houden, maar het verschil is dat ik denk dat hij met Bayern ook de Champions League zal winnen."

Seluk heeft gehoord dat veel mensen blij waren toen Guardiola na drie jaar vertrok bij Bayern: "Hij kan niet omgaan met spelers met een persoonlijkheid", aldus de zaakwaarnemer. "Hij wil alleen werken met spelers die bang voor hem zijn en precies doen wat hij zegt. Het eerste wat hij deed toen hij bij City kwam was ruzie maken met Yaya en met Joe Hart, twee van de grootste spelers bij de club. Hart is de keeper van Engeland, Yaya is vier keer Afrikaans Voetballer van het Jaar geweest. Dit zijn allebei grote persoonlijkheden en daar houdt Guardiola niet van."

"Wanneer je voor het eerst in iemands huis komt, dan moet je de mensen die daar wonen met respect behandelen", vindt Seluk, die helemaal los gaat. "Je gaat niet naar iemands huis toe om te zeggen dat de mensen die daar wonen moeten vertrekken. Bij Barcelona was dat ook al zo: Samuel Eto'o moest weg, Zlatan Ibrahimovic kostte zestig miljoen euro en werd een jaar later verkocht voor twintig miljoen euro… Het gaat altijd alleen om Pep en om niemand anders. Maar Yaya is een professional en hij zal blijven doen wat de club van hem vraagt. Aan het einde van het seizoen (als zijn contract afloopt, red.) zal hij vervolgens met een opgeheven hoofd vertrekken. Als City hem wil blijven betalen en hem niet wil laten spelen, dan moeten ze dat zelf weten. Maar als hij vertrokken is zullen we de waarheid vertellen over Guardiola, en de fans van City zullen dat niet leuk vinden."

Josep Guardiola gaat respectloos met Yaya Touré om

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
124
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
37
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties