Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer van Mohammed Kudus voert gesprekken over vertrek bij Ajax

Laatste update:

Moukoko wil zijn contract in Dortmund niet verlengen en daarnaast staan de Europese grootmachten in de rij voor Bellingham, waardoor die Schwarzgelben twee belangrijke spelers kwijt dreigen te raken. Met het binnenhengelen van Kudus slaat de club twee vliegen in één klap, aangezien de Ajacied wordt gezien als een speler die zowel de rol van Bellingham op het middenveld als de spitspositie van Moukoko succesvol in kan nemen. Sky schrijft dat de eerste gesprekken zijn opgestart.

De zaakwaarnemer van de 22-jarige Ghanees zou al in Dortmund geweest zijn om over een transfer van Ajax naar de Bundesliga te spreken. Het is niet duidelijk hoe hoog de transfersom moet zijn die voor Kudus neergeteld wordt. De technicus werd in 2020 door Ajax voor negen miljoen euro overgenomen van Nordsjaelland, ligt nog tot medio 2025 vast in de Johan Cruijff ArenA en vertegenwoordigt volgens de website Transfermarkt een waarde van tien miljoen euro.

Als belangrijke troef in de strijd om Kudus noemde BILD eerder al Otto Addo. De voormalig speler van Dortmund is nu werkzaam als talententrainer in het Signal Iduna Park en fungeert daarnaast als interim-bondscoach van Ghana. Hij kent Kudus dus door en door en zou een belangrijke stem kunnen hebben in de toekomstplannen van de Ajacied. Als eindverantwoordelijke voor het nationale elftal, dat vanaf november op het WK uit zal komen, kiest Addo steevast voor Kudus als centrale man in zijn elftal.

Meer nieuws

Blessure op training Frankrijk betekent mogelijk goed nieuws voor Dumfries
21
José Mourinho voorspelt winnaar, topscorer én uitblinker op het EK
3
'Feyenoord dreigt basisspeler al na 43 wedstrijden te verliezen'
30
'Ajax ziet in Mexicaan Érick Sánchez gewenste creatieve middenvelder'
37
Zuinig Brazilië beleeft teleurstellende generale voor start Copa América
8
Dit is Ajax-target Oguz Aydin: de opvolger van Berghuis op de rechterflank?
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties