Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Veerman: 'Weet bij God niet waar Valentijn dat vandaan haalt'

Laatste update:

"Volgens Valentijn Driessen zou het heimwee zijn. Ik weet bij God niet waar Valentijn dat vandaan haalt", laat Bruinenberg vrijdag weten in een reactie aan Voetbalzone. "Ik denk dat hij zijn bronnen beter moet checken dan dat hij heeft gedaan blijkbaar. Want dit is natuurlijk de allergrootste onzin die er is. Joey zou dan ook niet met Heerenveen op trainingskamp kunnen, wat hij gewoon doet. Het is sowieso een raar verhaal. Maar laat even duidelijk zijn dat dat dus niet het geval is. Wij hebben natuurlijk een paar maanden geleden een statement naar buiten gebracht, samen met Joey, waarin duidelijk wordt aangegeven dat Joey de tijd die voor interlandvoetbal wordt gebruikt wil gebruiken voor privéredenen."

Valentijn Driessen onthult waarom Joey Veerman bedankte voor Jong Oranje

De chef voetbal van De Telegraaf weet waarom de middenvelder nog niet voor Jong Oranje heeft gespeeld.Lees artikel

"Ik snap ook niet zo goed waarom privé niet gewoon privé kan blijven en dat dat niet gewoon gerespecteerd kan worden", vervolgt Bruinenberg zijn uitleg. "Maar dat is gewoon het geval. Er is absoluut geen sprake van heimwee of iets dergelijks. De reden is privé en die willen we ook privé houden", zo besluit de zaakwaarnemer van Veerman. Driessen deed de betreffende uitspraken vrijdagmiddag in een video-item van De Telegraaf.

"Ik kan me voorstellen dat Veerman een interessante speler voor PSV is. Joey Veerman moet gewoon in Nederland blijven", zo opende Driessen. Veerman behoorde voorlopig nog niet tot de selectie van Jong Oranje, naar eigen zeggen omdat hij 'vanwege privéredenen zijn tijd in interlandperiodes anders wilde besteden'. "Hij heeft nogal snel last van heimwee. Dat is een van de redenen waarom hij nooit wordt geselecteerd voor Jong Oranje."

"Hij heeft een keer bedankt voor Jong Oranje. Daarna hoefden ze hem ook niet te selecteren, want hij had andere dingen aan zijn hoofd tijdens de interlandweken. Nee, dit is het verhaal dat erachter speelt natuurlijk. Dus PSV zou voor hem een geweldige uitdaging zijn, om te kijken of hij dan ook dat niveau kan aantikken", zo besluit Driessen.

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
1
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties