Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'

Laatste update:

"De nieuwe trainer van Feyenoord. Dat weet jij, neem ik aan", opent presentator Wilfred Genee het item over de opvolging van Arne Slot in De Kuip. "Van Bommel", roept René van der Gijp direct, om vervolgens heel hard te lachen om zijn opmerking. "Nee joh, natuurlijk niet."

Meer: Opvallende aanstelling mogelijk? ‘Mark van Bommel past bij Feyenoord’

"Bert van Marwijk krijg je er als schoonzoon gratis bij op de tribune", haakt Woerts in. "Het is wel een spannende gedachte. Maar ik had vanochtend nog even contact met Dennis te Kloese (algemeen directeur Feyenoord, red.), die zit in Dubai."

"Die houdt zich helemaal op de vlakte en zegt: 'We hebben vorig jaar een lijstje gemaakt en we zijn nu met een aantal kandidaten bezig geweest'. Maar nog niemand is concreet benaderd. Pusic niet, Schreuder niet. Niemand is nog concreet benaderd en Feyenoord neemt de hele maand mei om iemand aan te stellen", zo verzekert de sportmarketeer.

"Dat duurt eigenlijk wel lang. Want als je eind mei pas een trainer aanstelt.... Maar ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte", herhaalt Woerts nog maar eens. "Maar niemand weet wie het wordt momenteel."

"Ik denk niet dat Feyenoord aan Van Bommel begint", is Johan Derksen een stuk minder enthousiast. "Ik denk dat hij bij de supporters heel goed gaat liggen", countert Woerts. "Want als speler van PSV was hij zo'n irritant 'gassie'. Maar hij zat er bovenop, en ik denk dat de Feyenoord-supporters het karakter van Van Bommel wel leuk vinden."

Van Bommel


Van Bommel is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Royal Antwerp, zo stelde Valentijn Driessen onlangs in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Nederlander zou het niet meer naar zijn zin hebben bij de regerend landskampioen. Ook Marc Overmars zou in zijn kielzog vertrekken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
1
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
11
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
3
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties