Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zahavi beleefde bij PSV 'een van de moeilijkste periodes uit zijn leven'

Laatste update:

Dat trainer Roger Schmidt hem in december in de uitwedstrijd tegen Granada (0-1) passeerde, kwam als een grote klap voor Zahavi. Het was andermaal een bevestiging dat het niet liep zoals de spits voor ogen had bij zijn transfer naar Eindhoven. "De eerste seizoenshelft was een van de moeilijkste periodes uit mijn leven", blikt de Israëliër terug. "Ik kwam naar PSV met hoge verwachtingen. Ik wist dat het team aanvallend goed was, dus normaal gesproken zou ik veel scoren. Maar als het niet gaat zoals ik wil, slaat de twijfel toe."

Zahavi liet een personal trainer overkomen om het maximale uit zijn carrière te halen en dagelijks fit te blijven. "Ik voel een totale obsessie voor succes", gaat de 33-jarige aanvaller verder. "Dat is al jaren zo. De druk die ik mezelf opleg, zorgt er ook voor dat ik in een goede conditie ben en op een hoog niveau blijf. Zelfs op deze leeftijd. Mijn vrouw weet dat bij mij mijn beroep op de eerste plaats komt. Dat is regel nummer één die bij ons thuis wordt gerespecteerd. Soms wordt ze er gek van. Bijvoorbeeld tijdens vakanties. Ze weet dat ik dan van acht tot elf 's ochtends train. Ik móét trainen."

Aan de samenwerking met Donyell Malen zitten twee kanten, is Zahavi van mening. Critici verweten de twee dat ze te afhankelijk zouden zijn van doelpunten en de ander daardoor over het hoofd zouden zien. "In het begin zei ik al dat ik niet bij PSV ben om zijn positie in te pikken. Ik ben hier zodat hij een betere speler kan worden mét mij dan zónder mij en dat hij meer goals kan maken mét mij dan zónder mij. Ik zag een statistiek dat ik dit seizoen dertien kansen voor Donyell heb gecreëerd. Dat is een groot compliment voor mijzelf", besluit Zahavi.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
5
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
24
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties