Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zahavi is hier een god, ik zie hem niet naar Ajax gaan'

Laatste update:

Journalist Raphael Gellar zegt tegen Voetbalzone dat Zahavi de zaken uitstekend op orde heeft bij Maccabi. In 120 competitiewedstrijden maakte hij al 99 doelpunten, hij heeft nog een langlopend contract bij de club en bovendien verdient hij uitstekend. "Zahavi is hier een god en verdient voor Israëlische begrippen veel geld, meer dan een miljoen euro per seizoen", legt Gellar uit. Zahavi speelde eerder in Europa bij Palermo, maar vertrok er na 23 wedstrijden en sloeg vervolgens weer aan het scoren in zijn thuisland.

"Als hij vertrekt, moet het een heel grote club zijn waar hij verder gaat. Bovendien moet hij het gevoel hebben dat hij veel aan spelen toekomt. Hij gaat niet ergens plaatsnemen op de bank, als hij ook hier in Israël kan blijven en goed kan verdienen", denkt Gellar. Mochten Ajax en Bosz hem toezeggingen doen over speeltijd én hem een goed salaris bieden, dan is er wel wat mogelijk.

"Maccabi zal honderd procent zeker meewerken aan een vertrek, als ze een goed bedrag voor hem kunnen krijgen en Eran aangeeft dat hij weg wil. Maar dat gezegd hebbende: Maccabi gaat hem deze zomer salarisverhoging aanbieden en ik acht het toch onwaarschijnlijk dat hij deze zomer weggaat", aldus Gellar. "Ik zie hem ook niet naar Ajax gaan. De fans van Maccabi zouden daar ook van balen, als Bosz besluit spelers weg te halen bij hun club."

Denk je dat Ajax in de zomer op zoek moet naar een nieuwe spits?

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties