Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zakaria Aboukhlal komt dit seizoen niet meer in actie voor Toulouse

Laatste update:

Aboukhlal liep afgelopen donderdag tijdens het Europa League-duel met Union Sint-Gillis (1-1) een knieblessure op en moest vervangen worden door Frank Magri. Na het duel in België onderging Aboukhlal een eerste test om te bepalen wat de ernst van zijn kwetsuur ongeveer was. Toulouse wist toen al dat het er niet goed uitzag. "Onze aanvaller Zakaria Aboukhlal zal de komende maanden aan de kant staan. Nieuwe testen zullen meer moeten uitwijzen over de precieze ernst van de blessure en hoe lang hij precies aan de kant staat."

Voorafgaand aan het met 2-1 verloren duel met RC Lens op zondag sprak trainer Carles Martínez Novell nog de hoop uit op een relatief snelle terugkeer van de aanvaller. "Zak is heel belangrijk voor ons, dus hopelijk keert hij snel terug. In de tussentijd zullen we ons moeten aanpassen aan zijn afwezigheid." Op donderdagavond, vijf dagen na het initiële bericht van de Franse bekerhouder, wordt duidelijk dat Aboukhlal dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komt. "De operatie van Zakaria Aboukhlal, die vorige week geblesseerd raakte in de Europa League, is voorspoedig verlopen", schrijft de club. "Onze aanvaller zal waarschijnlijk tot het einde van het seizoen niet beschikbaar zijn. TéFéCé wenst hem een goed herstel en kijkt ernaar uit om hem weer op het veld te zien."

De blessure van Aboukhlal is een zware domper voor les Violets. De 23-jarige Rotterdammer was vorig seizoen goed voor vijftien treffers en vijf assists. Ook deze jaargang was hij al meermaals belangrijk met drie Ligue 1-treffers in vijf duels. Aboukhlal trad in de zomer van 2022 in dienst bij Toulouse, dat hem voor twee miljoen euro overnam van AZ. Zijn uitstekende vorm vorig seizoen leverde hem een plekje op in de WK-selectie van Marokko. Op dat toernooi viel hij vier keer in en was hij van grote waarde met een treffer in de groepsfase tegen België (2-0). Uiteindelijk reikten de Leeuwen van de Atlas tot de halve finale.

Meer nieuws

Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
0
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
15
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
78
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties