Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zakaria El Azzouzi keert per direct terug bij Ajax

Laatste update:

El Azzouzi, twintig jaar, zou tot het einde van het seizoen uitgeleend worden aan Sparta, maar keert nu vervroegd terug naar sportcomplex de Toekomst. El Azzouzi sluit aan bij Jong Ajax, waar hij de rest van het seizoen zal meetrainen. De aanvaller, die eerder aan FC Twente werd uitgeleend, heeft nog een contract tot medio 2020 bij Ajax.

El Azzouzi speelde 24 officiële duels voor de Rotterdammers, hij trof daarin negen keer doel. De laatste weken kwam hij amper in de plannen van Alex Pastoor voor. Sinds de uitwedstrijd tegen Ajax op 12 februari, waarin hij negentig minuten in actie kwam, speelde hij nog maar negen minuten, verdeeld over twee duels.

Later meer...

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
73
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties