Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zakaria Labyad wordt niet vervolgd voor mishandeling aannemer

Laatste update:

Het betreffende incident zou zich hebben afgespeeld op 5 juli 2020, toen een al langer sluimerend conflict escaleerde. Er ontstond ruzie over de kwaliteit van het werk dat de aannemer de voorbije twee maanden had geleverd bij de villa van Labyad in Het Gooi. Labyad wilde de rekening niet betalen. De aannemer meldde zich op 5 juli bij de villa voor een gesprek over hoe het nog te incasseren geld betaald zou worden. Bovendien wilde hij spullen ophalen die zich nog in de woning bevonden. Labyad zou zich vervolgens bedreigd hebben gevoeld toen de aannemer op ramen en deuren begon te bonken. Labyad belde toen naar verluidt niet de politie, maar zijn familie uit Utrecht. Die zouden met veel mensen zijn gekomen en de aannemer 'een flink pak slaag hebben gegeven'.

Zouhri probeerde de beelden van het mishandelingsincident middels een kort geding in handen te krijgen, maar kreeg uiteindelijk niet meer te pakken dan een klein gedeelte. De aannemer moest het in de zaak daarom doen met slechts een minuut aan film, die in het bezit was van zijn juridisch adviseur Karim Aachboun. Daarbij ging het bovendien om beelden die met een telefoon van het beveiligingsscherm waren gemaakt. Op de beelden is wat geduw over en weer te zien, waar Labyad bij betrokken is. Volgens het Openbaar Ministerie waren die echter te onduidelijk en onvoldoende om de middenvelder van Ajax te vervolgen.

Afgelopen december onthulde RTL Boulevard nog enkele appjes die vanaf Labyads telefoon gestuurd waren, direct na het incident in juli 2020. ""Zes man in tien minuten vanuit Utrecht. Hij heeft gekregen man. Politie kwam. Wahed gekke kale gozer. Hij zei: 'Als je je bek opentrekt tegen hen, ben je helemaal van mij'", luidde het, verzonden richting een persoon opgeslagen als 'Nous'. Volgens RTL Boulevard ging het mogelijk om Noussair Mazraoui. Advocaat Clarice Stenger - die te gast was in het programma - zei echter dat de appjes geen onomstotelijk bewijs voor de mogelijke mishandeling vormden.

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
21
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
59
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties