Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zakelijk Oranje zet zegereeks voort met magere uitslag

Laatste update:

Het eerste grote gevaar, nadat Huntelaar al een doelpunt had gemaakt in buitenspelpositie, kwam van de voet van Robin van Persie. De aanvaller van Arsenal ontving een perfecte pass van Rafael van der Vaart, poortte zijn tegenstander en knalde de bal via de bovenkant van de lat over. Niet veel later speelde Huntelaar de bal te ver voor zich uit en stuitte hij op Stanislav Namasco, terwijl Van der Vaart (die zijn 22ste kwalificatieduel speelde en op gelijke hoogte kwam met Frank de Boer) de rebound niet wist te benutten.

Michel Vorm, de eerste speler van Swansea City ooit die het shirt van het Nederlands elftal heeft gedragen, kreeg in het eerste bedrijf werkelijk niets te doen. Hij zag Oranje aan de overzijde diverse kleine kansjes creëren en na een goed halfuur weer echt gevaarlijk worden. Huntelaar versierde een vrije trap, schoot de bal vervolgens zelf op de handen van Namasco terwijl Dirk Kuyt de rebound niet goed voor het doel bracht. Met een prima redding ranselde Namasco nog een kopbal van Van Persie uit het doel, maar vijf minuten voor de onderbreking moest hij capituleren.

Mark van Bommel stuurde Kuyt de hoek in, die loerde naar een opening in het doel maar de bal uiteindelijk hard inspeelde op Huntelaar. De spits van Oranje hamerde hard binnen en maakte zijn 29ste doelpunt in dienst van het Nederlands elftal en zijn achttiende van het seizoen (in zeventien wedstrijden voor Oranje en Schalke 04). Hij passeerde met zijn treffer Bep Bakhuys, die 28 doelpunten liet optekenen.

Na de pauze leek het spelbeeld niet te veranderen en het was Van Persie die de eerste speldenprik uitdeelde. De aanvaller ontving de bal van Erik Pieters en plaatste het speeltuig met een sierlijk schot op de bovenkant van de lat. De scherpte was er vervolgens volledig af bij het Nederlands elftal, dat het duel op de automatische piloot uitspeelde. De entree van Eljero Elia zorgde nog voor de nodige beroering, maar tot doelpunten leidde het niet meer.

-
Ik had een kleine overwinning verwacht

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
66

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties