Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zal voor Ajax niet meevallen een sponsor te vinden die hetzelfde wil betalen'

Laatste update:

Ajax ontvangt momenteel twaalf miljoen euro per jaar van de verzekeringsreus en dat is veel meer dan wat de andere clubs uit de Eredivisie van hun hoofdsponsoren krijgen. "Het zal niet meevallen een sponsor te vinden die hetzelfde wil betalen", zegt Van den Wall Bake, die zeven jaar geleden aan de wieg stond van het sponsorcontract, tegen RTV Noord-Holland. "Het zou kunnen dat een multinational als vliegmaatschappij Emirates (dat sponsor is van meerdere grote clubs, red.) belangstelling heeft. Dat zou kunnen, want Ajax is internationaal nog steeds een aansprekende club. Maar mocht zo'n sponsor er niet willen instappen, dan wordt het heel lastig.''

Van den Wall Bake heeft begrip voor de beslissing van AEGON, dat na 2014 nog wel sponsor blijft, maar dus verdwijnt van het shirt van Ajax. ''Toen ze eraan begonnen was er nog geen crisis en had het bedrijf nog geen staatssteun nodig. Ajax was internationaal gezien een geweldige partner. Maar het is crisis. AEGON zou er nu waarschijnlijk niet meer instappen.''

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties