Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zamora maakt QPR 165 miljoen rijker met goal in finale play-offs

Laatste update:

Bobby Zamora was de grote man bij QPR, door in de absolute slotfase van de wedstrijd het winnende doelpunt binnen te schieten. Dit was het eerste serieuze schot op doel van de ploeg uit Londen, die in de tweede helft lang met tien man stond wegens een directe rode kaart voor Gary O'Neill. Derby County kreeg na de uitsluiting van de middenvelder een aantal goede kansen, maar slaagde er niet in om Robert Green te passeren. Aan de overkant ging Richard Keogh vervolgens in de fout met het uitverdedigen en Zamora strafte dat genadeloos af, met een geplaatst schot in de verre hoek.

Met dat doelpunt maakte Zamora QPR rijk. The Super Hoops ontvangen alleen vanwege de promotie al 75 miljoen euro en wegens de zogenaamde 'parachuteregeling', waarbij wordt gezorgd dat ploegen die degraderen niet in financiële nood komen, lopen die inkomsten zelfs op tot een ongelooflijke 165 miljoen euro. Er stond zaterdag dus heel wat op het spel en dat was in de eerste helft goed te merken. QPR en Derby County oogden nerveus en deden vooral een heleboel fout, waardoor er nauwelijks noemenswaardige kansen te noteren vielen.

Na een uur spelen kwam er leven in de brouwerij, toen O'Neill de doorgebroken Johnny Russell neerhaalde en een directe rode kaart kreeg. QPR moest dus met tien man verder en werd direct onder druk gezet door Derby County, dat ook een aantal behoorlijke kansen kreeg. Green keepte echter fantastisch en zag Zamora kort voor het eindsignaal, absoluut tegen de verhoudingen in, het winnende doelpunt maken. QPR is daardoor volgend seizoen terug op het hoogste niveau, terwijl McClaren met Derby County in de Championship blijft spelen.


Championship
Derby County
0 - 1
QPR
Ben je blij dat Queens Park Rangers terug is op het hoogste niveau?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties