Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zanka heeft stappen gemaakt, dat zie je ook in zijn uitstraling'

Laatste update:

Phillip Cocu zegt vertrouwen te hebben in de mandekker. "Zanka heeft het vorig jaar heel moeilijk gehad", zegt de oefenmeester tegen Omroep Brabant. "Misschien kwam dat nog door zijn zware blessure. Tijdens de trainingen maakt hij nu echter een goede indruk. Hij is ook al een paar keer ingevallen. Hij is een optie voor het duel met Vitesse."

Zanka heeft in vergelijking met vorig seizoen 'stappen gemaakt', vindt Cocu: "Dat zie je ook in zijn uitstraling. Tijdens de kansen die je krijgt, moet je laten zien dat je er staat." Voor Zanka lonkt een kans omdat Jeffrey Bruma geschorst is en Jetro Willems nog niet fit genoeg is.

-
Mathias 'Zanka' Jörgensen is goed genoeg voor PSV

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties