Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaragoza-trainer verplicht groot talent te kiezen tussen sport en studie

Laatste update:

Mayor was deze week van plan om een toelatingsexamen te doen voor de universiteit van Zaragoza. Esnaider, die in zijn actieve loopbaan over nogal wat temperament beschikte, gaf daar geen toestemming voor. Volgens Heraldo de Aragón liet hij de twintigjarige verdediger ten overstaan van de rest van zijn ploeggenoten weten dat hij een voetballer was, 'eentje met een professioneel contract'.

"Studeren en voetballen gaat niet samen", zouden de woorden van de voormalig spits uit Argentinië jegens de Spaans jeugdinternational zijn geweest. "Als je klaar bent met trainen, moet je niet studeren maar uitrusten. Je zal een keuze moeten maken." Angel Gabilondo, Minister van Onderwijs, heeft een onderzoek ingesteld. Een werknemer mag immers niet door zijn werkgever worden belemmerd om een officieel examen af te leggen.

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
7
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
6
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties