Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze betalen in Turkije meer dan Feyenoord, dat zijn ook de feiten'

Laatste update:

"Het is een nieuwe club, ze hebben vier jaar geleden een doorstart gemaakt", vertelt Elia in gesprek met RTV Rijmond. "De club van Erdogan inderdaad. In die vier jaar spelen ze op het hoogste niveau en hebben ze Europees voetbal afgedwongen en nu zelfs voorronde Champions League. Ik ben gehaald als iemand die creatief en beslissend kan zijn en jongere spelers kan helpen. En ze betalen meer dan Feyenoord, het is netto in Turkije, dat zijn ook de feiten."

MUST READ | Bij Istanbul Basaksehir Futbol Kulübü zitten gemiddeld MINDER mensen op de tribune dan bij Excelsior...

Geplaatst door voetbalzone op zondag 21 mei 2017

Dat hij zou vertrekken bij Feyenoord, stond al vast op het moment dat de club het kampioenschap binnenhaalde. Dat was al afgesproken toen hij twee jaar geleden in De Kuip arriveerde. "Ik heb van tevoren afspraken gemaakt met Martin van Geel en Giovanni van Bronckhorst. Iedereen wist het al, want ik ben altijd open geweest. Voor mij was het van begin af aan helder. Ik ben nu dertig, ik wilde nog een keer een stap maken naar het buitenland."

Bij een mogelijke transfer had Elia niet alleen geld in gedachte. Ook de situatie van zijn gezin hield de voormalig Oranje-international, die eveneens met Fenerbahçe sprak maar niet later wilde instromen, in het achterhoofd. Dat Istanbul niet veilig zou zijn, bestrijdt de aanvaller. "Ik heb met Wesley Sneijder en Nigel de Jong gesproken. Zij zeggen dat het sterk wordt overdreven wat er in Istanbul gebeurd. Ook in België, Engeland of Italië gebeurt er tegenwoordig veel, het is nergens meer veilig."

Denk jij dat Eljero Elia de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
12
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
274

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties