Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze denken dat Ziyech en De Jong een goed tandem kan zijn bij Barcelona'

Laatste update:

Door het succes van Ajax in de Champions League zijn Ziyech en Noussair Mazraoui populair geworden in Marokko. "Ziyech heeft in aanvallend opzicht een grote rol gespeeld voor Ajax en het Marokkaanse elftal. Binnen het Marokkaanse team is hij echt het fenomeen. Hij is het beginpunt van elke aanval. Alles loopt via hem. Alle ballen worden ook ingeleverd bij hem zoals je dat kunt vergelijken met Messi bij Barcelona en dan overdrijf ik echt niet."

Ziyech, die volgens Chaara ook bij het nationale team op verschillende plekken kan worden ingezet, is voor het eerst actief op de Afrika Cup, aangezien hij eerder in onmin leefde met bondscoach Hervé Renard. Mogelijk gaat de spelmaker zich de komende periode verder in de kijker spelen bij Europese topclubs. Chaara stelt dat veel mensen in Marokko hopen op een transfer naar een grootmacht.

"Een club die hier heel veel genoemd wordt, is Bayern München. Maar in Marokko heb je ook een enorme fanbase van Real Madrid en Barcelona. Die worden ook genoemd als mogelijk nieuwe werkgever van Ziyech. Barça zeker, omdat Frenkie de Jong daar naartoe gaat. Ze denken dat het een goed tandem kan zijn op het middenveld", aldus Chaara.

Verwacht jij dat Hakim Ziyech deze zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties