Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze hebben de beste speler gekocht. We wachten nu op Messi…'

Laatste update:

"Ik ben blij, erg blij", aldus Marotta in een interview met de Corriere della Serra. "Het was Ronaldo die er als eerste in geloofde en er als eerste een aanzet toe deed. Hij heeft voor Juventus gekozen en toen wij begrepen dat we deze mogelijkheid konden verzilveren, gingen de aandeelhouders van de club akkoord met de transfer."

KIPPENVEL! Op deze manier bedankt Real Madrid C.F. Cristiano Ronaldo voor bewezen diensten! ????????

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 10 juli 2018

"Ik moet benadrukken dat het geweldig teamwork is geweest. Het begon allemaal toen we begonnen te onderhandelen over João Cancelo, die dezelfde zaakwaarnemer als Ronaldo heeft", aldus Marotta, die Ronaldo een vierjarig contract heeft laten ondertekenen. Ciro Ferrara, voormalig trainer van Juventus, spreekt in een interview met Corriere di Torino van een 'buitengewone aankoop': "In alle opzichten."

"Het klopt dat hij de jongste niet meer is, maar hij let goed op ieder detail en traint constant. Met deze coup is het duidelijk dat het 't hoofddoel van Juventus is om de Champions League te winnen, want ze hebben de beste speler gekocht. Dit is iets heel speciaals voor het gehele Italiaanse voetbal. Nu wachten we op Lionel Messi…", knipoogt Ferrara, die als verdediger elf jaar voor Juventus voetbalde.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties